Tristel

Training

training

Vraag uw toegewezen ​​toegangscode aan uw directie of gebruik de toegangscode BG082 om uw training te starten.

Training en certificering zijn essentieel voor het naleven van gebruiksinstructies en voor een correcte uitvoering van elk desinfectieprotocol.
Daarom ontwierpen we de Tristel Training Portal. Beschikbaar waar en wanneer u wilt.

Het verkoopteam van Tristel staat volledig tot uw beschikking voor uw eerste product training. Tijdens de coronapandemie kan deze training
altijd via Teams of Zoom gegeven worden. Voor bijkomende training is de Training Portal hét platform dat u nodig heeft.

training

Tristels Training Portal bevat verschillende video’s die u uitleggen hoe u de Tristel producten moet gebruiken voor de decontaminatie van medische instrumenten (Tristel Portfolio) en oppervlakken (Cache Collectie).

Aan het einde van elke video volgt een vragenlijst. Als alle vragen juist worden beantwoord, ontvangt u een gepersonaliseerd training certificaat
dat één jaar geldig is.

Het voltooien van uw online training is niet alleen handig en efficiënt, het levert u ook waardevolle gegevens op.
Naast het bereiken van betere naleving, is het up-to-date houden van uw trainingsgegevens essentieel om aan te tonen dat u en uw teams desinfectieprocedures uitvoeren in overeenstemming met de meest recente instructies en informatie.

training 1

Vraag een unieke toegangscode aan of gebruik de toegangscode BG082, surf naar nl.training.tristel.com, vul uw gegevens in en begin met de online training!