Getuigenissen Tristel Trio Wipes System

Korte contacttijd, Werkingsspectrum en Compatibiliteit

“Sinds de ingebruikname van Tristel Trio en dus ook een gevalideerd desinfectieproces, kan de arts een veilige scoop gebruiken bij de patiënt.
De beslissing om dit product in gebruik te nemen werd gemaakt op basis van de korte contacttijd, het werkingsspectrum en de compatibiliteit met het materiaal.”

Lieve Blommaert – Team voor Ziekenhuishygiëne UZ Brussel, België – mei 2021Efficiëntie en Gebruiksgemak

“Ik gebruik het Tristel Trio Wipes System en de Kit Duo al enkele jaren voor het onderhoud van TEE-sondes, nasofibroscopen zonder werkkanaal en endocavitaire sondes.
Dankzij het Tristel assortiment konden we de veiligheid van het cardiologisch personeel verbeteren en de efficiëntie en het gebruiksgemak voor de professionals combineren.
Vroeger desinfecteerden we TEE-sondes met glutaaraldehyde. We waren op zoek naar een product dat een betere veiligheid voor het personeel zou garanderen, met een bewezen doeltreffendheid, maar ook compatibiliteit met onze sondes.”

“Tristel staat voortdurend in contact met haar klanten, verstrekt informatie over nieuwe aanbevelingen, biedt protocollen voor het gebruik van hun producten aan en ontwikkelt zijn assortiment voortdurend!”

Gebruiker Tristel – Frankrijk – mei 2021