46 landen wereldwijd gebruiken Tristel producten

Goed om te weten - Tristel in Cijfers

Tristel helpt u infectierisico's te bestrijden met zijn unieke ClO₂-chemie. De unieke Tristel ClO₂-chemie is werkzaam tegen een breed spectrum van micro-organismen en wordt wereldwijd gebruikt door professionals in de gezondheidszorg. Ontdek hoe de high-level desinfectiemiddelen van Tristel u kunnen helpen in de strijd tegen infectierisico's.
#GOEDOMTEWETEN
46 landen wereldwijd gebruiken Tristel producten
Professionals in de gezondheidszorg over de hele wereld vertrouwen en gebruiken Tristel producten. Ook ZorgSaam kiest voor Tristel Fuse for Surfaces voor de desinfectie van vloeren en muren. Met Tristel Fuse nemen ze afscheid van chloortabletten. "Dit product heeft veel voordelen ten opzichte van chloor. Allereerst, het stinkt niet. Dat scheelt echt. En het werkt eenvoudiger en sneller". Aldus Corina van de huishoudelijke dienst in het ziekenhuis ZorgSaam. Bezoek de nieuwspagina op onze website en ontdek meer over de ervaring van ZorgSaam!
ZorgSaam kiest voor FUSE
Testimonial Fuse
Het voormalige Ecomed werd in 2005 opgericht met als missie innovatieve producten te ontwikkelen met het oog op de beheersing van infectierisico's. Onze distributieactiviteit werd opgestart met de introductie van een gloednieuwe, door Tristel ontwikkelde, desinfectietechnologie op basis van chloordioxide (ClO₂). Later, toen wij besloten Ecomed te integreren in de internationale Tristel-groep, gevestigd in Snailwell, Cambridgshire, UK, werden wij Tristel België (NV). Vandaag werken wij vanuit onze kantoren in Antwerpen om aan uw behoeften te voldoen.
Over Tristel NV
De wereldwijde aanwezigheid en het gebruik van Tristel-producten voor de high-level desinfectie van medische hulpmiddelen gaan hand in hand met maatschappelijke verantwoord ondernemen. Wist u dat Tristel initiatieven neemt om zijn impact op het milieu te verminderen? Zo hebben we de verpakking van het Tristel Trio Wipe System veranderd. We maken gebruik van 75% gerecycleerd karton en recycleerbare inkt op waterbasis. We werken ook met lokale leveranciers om onze koolstofvoetafdruk te verkleinen. Daarnaast zijn we overgeschakeld op meer milieuvriendelijke papieren zakjes. Deze zakjes hebben geen invloed op de integriteit van het Tristel doekje en hun houdbaarheid.
#GOEDOMTEWETEN
Wist u dat Tristel verschillende distributeurs en dochterondernemingen over de hele wereld heeft? In totaal worden Tristel-producten in 46 landen gebruikt. Ontdek op onze website de landen waar Tristel actief is om infecties te voorkomen en besmettingen onder controle te houden.
Wereldwijde aanwezigheid
distributeurs
Het Tristel Trio Wipes System is 's werelds meest gebruikte, gevalideerde en goedgekeurde high-level wipesysteem. Ontdek deze complete oplossing voor het reinigen, high-level desinfecteren en spoelen van invasieve medische hulpmiddelen zonder werkkanaal.
Tristel Trio Wipes System
trio procedures