44 gevalideerde case studies en peer-reviewed publicaties

Goed om te weten - Tristel in Cijfers

Tristel desinfectiemiddel zijn in diverse publicaties aan bod gekomen, zoals case studies, richtlijnen en peer-reviewed artikelen. Houd onze LinkedIn-pagina deze maand in de gaten om inzicht te krijgen in enkele van onze belangrijkste publicaties. Wilt u meer verbazingwekkende cijfers en weetjes over Tristel ontdekken? Bezoek dan onze 'Tristel in cijfers pagina'.
#GOEDOMTEWETEN
Wist u dat de Tristel ClO₂-chemie in staat is om het humaan papillomavirus (HPV) op besmette endocavitaire ultrasone probes en nasendoscopen te inactiveren? Een studie uitgevoerd door Meyers et al. (2020) toont de doeltreffendheid van Tristel Duo en het Tristel Trio Wipes System aan in reële omstandigheden. In tegenstelling tot suspensie of carrier tests, werd het besmettelijke virus rechtstreeks op de medische hulpmiddelen gedroogd. Hierdoor wordt een realistischer systeem gevalideerd om de doeltreffendheid van de desinfectiemiddelen aan te tonen. #GOEDOMTEWETEN
Case studies, publicaties
Meyers
Waarom kiezen klanten voor Tristel Fuse for Surfaces? Een succesverhaal over hoe een ziekenhuis 365 en nadien 1000 dagen zonder Clostridium Difficile (C. Diff.) bereikte. Het UHCW ziekenhuis in het VK naderde de toegestane limiet voor gevallen van C. Diff in een ziekenhuis. Het was dringend tijd voor verandering. Het UHCW startte enkele interne initiatieven om het probleem aan te pakken. Een van deze initiatieven was een samenwerking met Tristel. Wij leverden Tristel Fuse for Surfaces voor de sporicide desinfectie van grote oppervlakken. Het resultaat? 365 dagen en nadien 1000 dagen vrij van C. Diff! "Cruciaal is dat verpleegkundigen Tristel-producten graag gebruiken. Verpleegkundigen zijn dol op Fuse. Het wordt geleverd in een barstbaars zakje dat eenvoudig wordt verdund tot één concentratie. Verpleegkundigen kunnen een grote hoeveelheid oplossing maken en aan de slag gaan."
Case studies Fuse
Desinfectie van nasendoscopen: Onderdompeling of een wipe procedure? We bespreken het aan de hand van een studie. Binnen de ORL worden nasendoscopen vaak ingezet. Na gebruik vereisen ze een high-level desinfectie om infectierisico's uit te sluiten. Is onderdompeling met perazijnzuur de beste oplossing hiervoor? Uit een studie van het Universitair Ziekenhuis van Rijsel blijkt dat een wipedesinfectie met het Tristel Trio Wipes System een snellere bactericide en sporicide werking heeft dan onderdompeling. 30 seconden contacttijd met de Tristel ClO2 chemie versus 10 minuten voor perazijnzuur.
Case Studies, publicaties
Trio